fbpx

Πολιτική Απορρήτου

 

H Delivertoo (στο εξής “εμείς”, “η Εταιρεία”) σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα. Στην παρούσα σελίδα “Πολιτική Απορρήτου” σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε και πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) τρίτων και θα πρέπει να συμβουλευτείτε την σχετική τους σελίδα. Με την αποδοχή της πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Αρμόδιος Πολιτικής Απορρήτου
Ο Αρμόδιος Πολιτικής Απορρήτου είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Τα στοιχεια του Αρμόδιος Πολιτικής Απορρήτου είναι: 

Delivertoo Hellas
Διεύθυνση: Χολομώντος 5
Θεσσαλονικη, 564 29, Ελλάδα
Τηλ. 2310 300420
Email: support@delivertoo.eu
Εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρμόδιο Πολιτικής Απορρήτου στέλνοντας μήνυμα στο support@delivertoo.eu . Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στην συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς για τεχνικούς λόγους.
Δικαιώματα του χρήστη
Δικαίωμα να λάβετε συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει αποθηκεύσει για εσάς.
Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας. Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Δικαίωμα Πρόσβασης. Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται.
Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων. Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων.

Δικαίωμα στη λήθη. Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας. Το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
Δικαίωμα στην φορητότητα. To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή.
Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.
Η εποπτεύουσα αρχή για την Delivertoo είναι η:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Επεξεργασία δεδομένων

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και κάποιες φορές μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες. Παρακάτω θα βρείτε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση και πότε τα μοιραζόμαστε με τρίτους. 
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε
Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα.
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα.
Συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

-Δεδομένα συσκευής
Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.

-Στοιχεία σύνδεσης
Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.



Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα
Συλλέγουμε στοιχεία βάση της αρχής επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα που συλλέγονται και επεξεργάζονται για συγκεκριμένους σκοπούς.

Εάν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό για να ενημερωθείτε για τις παραγγελίες, συλλέγουμε τα εξής:

-Δεδομένα πρόσβασης
Όνομα χρήστη,
Αναγνωριστικό χρήστη
Κωδικός

-Δεδομένα συσκευής
Ταυτότητα συσκευής,
Λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.

-Στοιχεία σύνδεσης
Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

-Στοιχεία επικοινωνίας
Σχόλια, αξιολόγηση ή δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

-Λοιπές πληροφορίες
Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα η χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή άλλες σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες)

-Παροχή προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό τρίτου.
Θα πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Τα πρόσωπα αυτά πρέπει να έχουν ενημερωθεί για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα
Όσες πληροφορίες παρέχετε, τόσα δεδομένα συλλέγουμε για την παροχή προσφορών και εκπτώσεων. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές.
Οι πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:
Δεδομένα πρόσβασης
Όνομα χρήστη
Αναγνωριστικό χρήστη,
κωδικός

Στοιχεία Λογαριασμού
(απαραίτητα για υπηρεσίες παράδοσης) Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία (προαιρετικά), Διεύθυνση, Τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Στοιχεία επικοινωνίας
Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας
Στοιχεία σύνδεσης
Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Δεδομένα συσκευής
Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, στοιχεία τοποθεσίας.

Στοιχεία Παραγγελίας
Ιστορικό παραγγελιών
Λοιπές πληροφορίες
Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες.
Λόγος επεξεργασίας δεδομένων και η νομική κάλυψη
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο λόγος είναι νόμιμος.
Εξυπηρέτηση πελατών
Όταν επικοινωνείτε γραπτά με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε πληροφορίες ή για να υποβάλετε παράπονα, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Ανάλογα με τον λόγο που μας καλέσατε, τα προσωπικά δεδομένα που θα αποθηκεύσουμε μπορεί να διαφέρουν.
Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Λογαριασμού
Στοιχεία Πρόσβασης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Λοιπές πληροφορίες
Λόγοι συλλογής δεδομένων βάση Νόμου
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς. Αποτελεί συμφέρον της επιχείρησής μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία φαγητού σε πακέτο.
Διαδικασίες Παραγγελίας και Παράδοσης

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, κάποιες λειτουργίες τρέχουν παράλληλα. Συνδέουμε την παραγγελία σας με τον λογαριασμό σας, ανάλογα εάν την κάνατε ως επισκέπτης ή ως συνδεδεμένος χρήστης.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Πρόσβασης
Στοιχεία Λογαριασμού
Στοιχεία Σύνδεσης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Συσκευής
Στοιχεία Παραγγελίας
Λοιπές πληροφορίες

Λόγοι συλλογής δεδομένων βάση Νόμου
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς.
Ασφάλεια και Προστασία

Με στόχο την προστασία των υπηρεσιών μας, πρέπει να συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας βοηθούν να διακρίνουμε πιθανές απειλές και να αποφύγουμε με τον τρόπο αυτό πιθανούς κινδύνους. Θεωρούμε ακόμη ότι σας έχουμε ενημερώσει για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι αυτή έχει καταστεί διαθέσιμη σε εσάς.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Σύνδεσης
Στοιχεία Πρόσβασης
Λόγοι συλλογής δεδομένων βάση Νόμου
Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα βάση νόμου και για την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας μας βαση νόμιμου συμφέροντος.

Περαιτέρω επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων
Εκτός από τους παραπάνω λόγους, είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας. Για παράδειγμα, αποτελεί νόμιμο λόγο η μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων μέσα στον ίδιο όμιλο εταιρειών για σκοπούς ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων ή έμμεσες δραστηριότητες προώθησης πωλήσεων.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας. Μόνο εάν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικά και να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε κίνδυνο, θα τα επεξεργαστούμε βάσει των νομίμων συμφερόντων της εταιρείας μας. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:

Προώθηση

Θα λαμβάνετε emails με εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης για την βελτίωση της υπηρεσίας μας. Εχετε δικαίωμα άρνησης των μηνυμάτων που λαμβάνετε. Στη περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς λόγους ή εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων στέλνοντας απευθείας email στη διεύθυνση support@delivertoo.eu

Αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Εταιρείας

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με αυτή την εταιρεία. Βεβαίως, θα απαιτήσουμε από την εταιρεία να συμμορφωθεί με την τρέχουσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχετε αποδεχθεί και θα λάβετε μήνυμα για να επιβεβαιώσετε σε περίπτωση αλλαγής.

Λοιπά
Δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες).

Δεδομένα για την εξέλιξη του Ποιοτικού Ελέγχου

Για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες, προσπαθούμε να αξιολογούμε την προώθηση marketing. Για το λόγο αυτό, αναλύουμε, για παράδειγμα, αν ανοίγονται τα απεσταλμένα newsletters και εάν τα περιεχόμενα επιλέγονται.

Πότε γίνεται διαγραφή των δεδομένων σας
Διαγραφή των δεδομένων σας γίνεται αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης περάσει, τα δεδομένα διαγράφονται.
Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων μετα απο δική σας επιθυμία

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόλις περάσουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει μη ενεργός για τρία (3) χρόνια, θα διαγράψουμε και τον λογαριασμό σας. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ειδοποίηση από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει.

Μετα απο αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.


Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα
Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το ποτε σε ποιους και υπό ποιές προϋποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα
Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Παρακάτω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με κατανοητό τρόπο, για τους αποδέκτες των δεδομένων και τους λόγους που τους μεταδίδουμε τα δεδομένα.

Αποδέκτες Δεδομένων:
Εξωτερικός πάροχος υπηρεσίας

Όπως σας έχουμε ενημερώσει παραπάνω, δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο με εταιρείες του ομίλου Delivertoo, αλλά και με τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών. Αυτό γίνεται για την υποστήριξη λειτουργιών της επιχείρησής για την βελτιστοποίηση της προώθησης προϊόντων, αλλά και για την παροχή προσωποποιημένης διαφήμισης, εφαρμογών και υποδομών πληροφορικής και για άλλες λειτουργίες της επιχείρησης, όπως η ταυτοποίηση και επίλυση προβλημάτων .

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επαρκώς και δίκαια, ότι ορισμένοι υπάλληλοι που εργάζονται σε άλλες εταιρείες που συνεργάζονται με την delivertoo μπορεί να έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε δεδομένα πελατών.

Αυτές οι εταιρίες μπορεί να έχουν να κάνουν με newsletters ή τυχόν πληροφορίες προώθησης, marketing και η πρόσβαση στα δεδομένα πελατών θα είναι απόλυτα περιορισμένη και ελεγχόμενη.


Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Παρόλα ταύτα, κάποιοι από παρόχους υπηρεσιών με οποίους συνεργαζόμαστε εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

Ο ΓΚΠΔ – GDPR έχει υψηλές απαιτήσεις για την μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες. Όλοι οι παραλήπτες των δεδομένων πρέπει να λάβουν υπόψη απαιτήσεις αυτές. Πριν την μεταφορά δεδομένων σε έναν πάροχο υπηρεσιών σε τρίτες χώρες, αξιολογούμε πρώτα τον πάροχο αυτό για το επίπεδο προστασίας των δεδομένων που προσφέρει. Μόνο εάν μπορούν να αποδείξουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων μπορούν να περάσουν στην τελική λίστα για να επιλεχθούν ως πάροχοι υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα εάν οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εγκατεστημένοι στην ΕΕ/ΕΟΧ ή σε τρίτες χώρες, κάθε πάροχος υπηρεσίας πρέπει να υπογράψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με εμάς. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ πρέπει να ικανοποιήσουν πρόσθετα κριτήρια. Σύμφωνα με το άρθρο 44 επ. του ΓΚΠΔ, προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας δεδομένων, εφόσον τηρούν τα παρακάτω κριτήρια:

- Η επιτροπή έχει αποφασίσει ότι τέτοιες τρίτες χώρες παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας (πχ Ισραήλ ή Καναδάς)
- Τυποποιημένοι όροι προστασίας δεδομένων έχουν υιοθετηθεί:
Αυτοί είναι συμβατικοί όροι αναγκαστικού δικαίου, οι οποίοι δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τα συμβαλλόμενα μέρη και με τους οποίους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων.
- Πιστοποιημένος μηχανισμός εξασφάλισης:
Σύμφωνα με διεθνείς συνθήκες, εταιρείες μπορούν να πιστοποιηθούν σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια. Μία από αυτές τις πιστοποιήσεις είναι η ασπίδα προστασίας δεδομένων μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ (EU-US Privacy Shield Agreement).
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένες εταιρείες: 
https://www.privacyshield.gov/welcome 
Θα μεταβιβάσουμε δεδομένα μόνο σε παρόχους υπηρεσιών που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα ανωτέρω κριτήρια. Οι τρίτες χώρες που συνήθως μεταβιβάζουμε δεδομένα είναι συνήθως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Πληροφορίες για τα cookies
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας και των εφαρμογών της εταιρίας και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Αποκτώντας πρόσβαση στην ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της εταιρίας αποδέχεστε και την χρήση των cookies. Όπως οι περισσότερες εταιρείες, η Delivertoo Hellas. χρησιμοποιεί «cookies» για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών του Διαδικτυακού Τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποτελούνται από σειρά γραμμάτων και αριθμών και τα οποία τοποθετούνται από servers ιστοσελίδων. Βοηθούν τον ιδιοκτήτη να σας ξεχωρίσει/αναγνωρίσει από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας. Τα cookies δε μπορούν να εκτελεστούν ως κωδικοί ή να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν ιούς και δε μπορούν να μας δώσουν πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Δε μπορούμε να διαβάσουμε καμία πληροφορία από τον σκληρό σας δίσκο ακόμη και αν αποθηκεύσουμε cookies εκεί. Στον Διαδικτυακό Τόπο χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό της. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.
Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Κάποια από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως απαραίτητα. Αυτά είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας και σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Τα απαραίτητα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά όμως δε μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Εκτός από τα απαραίτητα cookies, υπάρχουν και τα cookies επιδόσεων. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μιας ιστοσελίδας. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον Διαδικτυακό Τόπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα, τη γλώσσα ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλες ιστοσελίδες. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του Διαδικτυακού Τόπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενό της. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεσή σας στη χρήση των cookies.
Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.



Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε:
Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google AdWords και Analytics
Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων AdWords Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Είναι υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Google, η υπηρεσία θα τοποθετήσει ένα cookie στην συσκευή (ονομάζεται «conversion cookie – performance cookie»). Αυτό το cookie θα λήξει σε 30 ημέρες και δεν αφορά την προσωπική αναγνώριση. Εάν το cookie δεν έχει λήξει όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες σελίδες, εμείς και η Google μπορούμε να αναγνωρίσουμε εάν κάποιος έχει επιλέξει την ιστοσελίδα και έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα . Κάθε διαφημιστής λαμβάνει διαφορετικό cookie. Για τον λόγο αυτό τα cookies δεν μπορούν να καταγράψουν ιστοσελίδες των διαφημιστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα conversion cookie χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για του πελάτες υπηρεσίας AdWords που έχουν ενεργά επιλέξει να συμμετέχουν στην υπηρεσία «conversion tracking». Οι διαφημιστές έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν την συγκεκριμένη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε σελίδα με «conversion tracking tag». Παρόλα ταύτα, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση των χρηστών. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην παρακολούθηση, μπορείτε να αρνηθείτε την συγκατάθεσή για την χρήση cookies – για παράδειγμα, στις ρυθμίσεις του περιηγητή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση cookies για την υπηρεσία «conversion tracking» ρυθμίζοντας τον περιηγητή να αρνείται την λήψη block cookies από το όνομα χώρου (domain name) «googleadservices.com».

Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας , έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Bing ads
Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking», η οποία παρέχεται από την εταιρεία με την επωνυμία «Microsoft Corporation», εδρεύουσα ΗΠΑ (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA και χάριν συντομίας «Microsoft»). Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Bing, η Microsoft Bing Ads εγκαθιστά ένα cookie στην συσκευή . Αυτό θα επιτρέψει στην υπηρεσία Microsoft Bing και σε εμάς να αναγνωρίσουμε όποιον επέλεξε μια διαφήμιση και μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα . Έχουμε πρόσβαση μόνο στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν μία διαφήμιση Bing ad και μεταφέρθηκαν στην σελίδα . Προσωπικές πληροφορίες των χρηστών δεν είναι διαθέσιμες. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην υπηρεσία παρακολούθησης, μπορείτε να αρνηθείτε την εγκατάσταση του σχετικού cookie, για παράδειγμα μέσω των ρυθμίσεων του περιηγητή , η οποία γενικά απενεργοποιεί την αυτόματη εγκατάσταση των cookies.

Criteo και Mediaplex
Στις Ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που παρέχονται από τις εταιρείες Criteo SA, εδρεύουσα στην Γαλλία (32 Rue Blanche, 75009 Paris, France; “Criteo”) και Conversant Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (30699 Russell Ranch Road #250, Westlake Village, CA 91362, USA; “Conversant”). 
Συλλέγουμε και αποθηκεύουμε πληροφορίες που αφορούν συνήθειες περιήγησης των επισκεπτών των ιστοσελίδων για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing) σε ανώνυμη πάντως μορφή. Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται στον υπολογιστή σε μορφή αρχείων κειμένου που είναι γνωστή ως «cookie». Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους οι εταιρείες Criteo και Conversant αναλύουν την συμπεριφορά περιήγησης και προσφέρουν στοχευμένες υπηρεσίες διαφήμισης προϊόντων με προσαρμοσμένες προτάσεις σε μορφή διαφημιστικών banners σε ιστοσελίδες (γνωστοί ως εκδότες). Σε καμία περίπτωση τέτοια δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουν προσωπικά επισκέπτες ιστοσελίδας.

Τα αποθηκευμένα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την βελτίωση προσφοράς. Τα δεδομένα δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό. Μπορείτε να επιλέξετε να μην συμμετέχετε στην εντελώς ανώνυμη ανάλυση των δεδομένων περιήγησή , ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο για την εταιρεία Criteo http://www.criteo.com/privacy όσον αφορά την φιλοξενία και για την εταιρεία Conversant at http://www.conversantmedia.com/opt-out click. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία εταιρείας Criteo, μπορείτε να επισκεφτείτε την πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων εταιρείας Criteo (http://www.criteo.com/en-GB/privacypolicy) για εταιρείας Conversant πατώντας στον εξής σύνδεσμο: http://www.conversantmedia.com/mediaplex.

Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook
Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook.

Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Hotjar
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων του διαδικτύου με την επωνυμία Hotjar Ltd, εδρεύουσα στην Μάλτα (St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta; Στο εξής χάριν συντομίας «Hotjar»). Καταγράφει τυχαία επιλεγμένες συνομιλίες μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας ανώνυμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα πρωτόκολλο που καταγράφει κινήσεις του κέρσορα και τα κλικ που λαμβάνουν χώρα στην ιστοσελίδα. Ο σκοπός του πρωτοκόλλου αυτού είναι η εξεύρεση τρόπων βελτίωσης της σχετικής ιστοσελίδας. Με σκοπό την διαβεβαίωση ότι κάθε προσωπική σχετική αναφορά δεν θα αποτελεί μέρος του πρωτοκόλλου αυτού, πραγματοποιείται ανώνυμη αποθήκευση και επεξεργασία των διευθύνσεων IP addresses που χρησιμοποιήθηκαν. Επιπροσθέτως, πραγματοποιείται στατιστική έρευνα για το λειτουργικό σύστημα, τον περιηγητή, τα εισερχόμενα και εξερχόμενα links – υπερσυνδέσεις, την γεωγραφική προέλευση, την ανάλυση και το είδος συσκευής. Εάν δεν επιθυμείτε την συγκεκριμένη καταγραφή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, εγκαθιστώντας μια επικεφαλίδα που να απαγορεύει την καταγραφή στον περιηγητή . Βλ. https://www.hotjar.com/opt-outformoreinformation.

ADEX
Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της εταιρείας ADEX GmbH (Torstraße 19, 10119 Berlin, Germany; “ADEX”). Η εταιρεία ADEX παρέχει τις γνωστές ως «υπηρεσίες στόχου», οι οποίες αφορούν στην αξιολόγηση από την ADEX ορισμένων συμπεριφορών στην ιστοσελίδα , έτσι ώστε να βελτιστοποιηθούν κάποιες διαφημίσεις που εμφανίζονται ανάλογα με τα προσωπικά ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Cookies, web beacons και παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται. Τα δεδομένα που συλλέγονται αποθηκεύονται στην καρτέλα χρήστη με την μορφή ψευδωνύμου. Το ψευδώνυμο αυτό είναι το μόνο που συνδέεται με πληροφορίες για την δραστηριότητα του χρήστη στις ιστοσελίδες , υπηρεσίες , εφαρμογές και τα εργαλεία (π.χ. διαφημίσεις σε μορφή banner με δυνατότητα μετάβασης στον διαφημιζόμενο, υποσελίδες που επισκέφτηκε, αναζητήσεις που έκανα κλπ.) Κάθε ταυτοποίηση του χρήστη εξαιρείται. Η διεύθυνση IP μεταβιβάζεται μόνο για τεχνικούς λόγους και παραμένει ανώνυμη και δεν χρησιμοποιείται για την προβολή διαφήμισης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ADEX, στην σελίδα http://www.theadex.com/company/privacy.
Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να λαμβάνει διαφημίσεις με βάση την χρήση που κάνει και δεν θέλει να συνεχίσει η συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω σύνδεσμο για να εξαιρεθεί από την επεξεργασία: http://de.theadex.com/company/consumer-opt-out.

Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής απορρήτου
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων . Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες , πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή . Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.